Nieuws


René Riva in nieuwe korte film 'House of the Lord'

30-06-2019

Momenteel wordt de korte film 'House of the Lord' opgenomen. In dit bijzondere verhaal speelt René 'Pope Traiectus', een fictieve paus uit een andere wereld. Verdere details worden later dit jaar bekend gemaakt.


René Riva in #Forever

29-03-2019

Afgelopen dinsdag was René te zien in een gastrol in een aflevering van de jeugdserie #Forever. Hij speelt daarin de agressieve, homofobe vader van Stephan. Op de set (zie foto) ging het er gelukkig vrediger aan toe. De aflevering is hier terug te zien.


#Forever

2-2-2019

Op maandag 18 februari begint het nieuwe seizoen van de ZAPP jeugdserie #Forever op NP03. Op 26 maart is René in een aflevering te zien als een wel heel explosief personage.


Paul van Gorcum geëerd in Tuschinski

27-01-2019

René Riva was vandaag aanwezig bij een bijzondere middag in Tuschinski waar Paul Van Gorcum werd uitgeroepen tot Acteur des Vaderlands. Paul heeft aan alle aanwezigen prachtige anekdotes verteld en inzicht gegeven in zijn werkwijze als (stem)acteur. Een weergaloze carrière die bijna 70 jaar omspant.


DVD release 'Het Gestolen Speelgoed' 

23-01-2019

De spannendste en grappigste Sinterklaasfilm van 2018 'Het Gestolen Speelgoed' met Het Pieten Duo en Frederik de Gemenerik (René Riva) is uit op dvd! Bestel 'm snel hier.