Nieuws

René Riva wordt Bakkerspiet

25-11-2021

Op 15 november jl. is het derde seizoen van 'De Staff van Sinterklaas' begonnen. In deze YouTube serie verblijft Sinterklaas met zijn staff op het kasteel van jonkvrouw Bea Willemsbos. René is te zien als Bakkerspiet die, buiten dat hij een ontzettende snoeperd is, het regelmatig aan de stok heeft met Groentenpiet.

Inmiddels zijn er al 5 afleveringen verschenen. Alle afleveringen zijn te zien via het kanaal van 'De Staff van Sinterklaas'. 


René Riva in nieuwe videoclip van Príncipe Jacky 

02-04-2021

Onlangs had René opnames voor de nieuwe videoclip van de Braziliaanse artiest Príncipe Jacky. 

Hij speelt in deze videoclip een Europese toerist, in Brazilië aangeduid als 'gringo'. De clip zal eind deze maand of begin mei uitkomen. 


Showreel René Riva online

22-06-2020

De showreel van René Riva is vanaf nu te zien op YouTube. Fragmenten uit verschillende films en televisieseries laten zien dat René een veelzijdig acteur is. 

De showreel opent, hoe kan het ook anders, met het eerste optreden van René in een speelfilm; zijn gastrol in de bekroonde film 'Nachtrit' uit 2006. Daarna is een brede verscheidenheid aan types te zien die hij de afgelopen jaren heeft neergezet.


Première van 'The Squatters'

16-05-2020

Onlangs ging de comedy short 'The Squatters' in première waarin René een van de hoofdrollen speelt. Hij vertolkt de rol van Jan, een ietwat onaangepast en excentriek type.

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus is de film niet tijdens een filmfestival in première gegaan maar online:

The Squatters


René Riva in nieuwe korte film 'House of the Lord'

30-06-2019

Momenteel wordt de korte film 'House of the Lord' opgenomen. In dit bijzondere verhaal speelt René 'Pope Traiectus', een fictieve paus uit een andere wereld. Verdere details worden later dit jaar bekend gemaakt.


René Riva in #Forever

29-03-2019

Afgelopen dinsdag was René te zien in een gastrol in een aflevering van de jeugdserie #Forever. Hij speelt daarin de agressieve, homofobe vader van Stephan. Op de set (zie foto) ging het er gelukkig vrediger aan toe. De aflevering is hier terug te zien.


#Forever

2-2-2019

Op maandag 18 februari begint het nieuwe seizoen van de ZAPP jeugdserie #Forever op NP03. Op 26 maart is René in een aflevering te zien als een wel heel explosief personage.


Paul van Gorcum geëerd in Tuschinski

27-01-2019

René Riva was vandaag aanwezig bij een bijzondere middag in Tuschinski waar Paul Van Gorcum werd uitgeroepen tot Acteur des Vaderlands. Paul heeft aan alle aanwezigen prachtige anekdotes verteld en inzicht gegeven in zijn werkwijze als (stem)acteur. Een weergaloze carrière die bijna 70 jaar omspant.


DVD release 'Het Gestolen Speelgoed' 

23-01-2019

De spannendste en grappigste Sinterklaasfilm van 2018 'Het Gestolen Speelgoed' met Het Pieten Duo en Frederik de Gemenerik (René Riva) is uit op dvd! Bestel 'm snel hier.

© 2019-2023 René Riva
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin